Професор Валентин Лазуренко увійшов до складу редакційної колегії  міждисциплінарного журналу “Acta Humanitatis”Республіки Польща

 

Валентин Лазуренко, доктор історичних наук, професор, професор кафедри історії та права, проректор з гуманітарно-виховних питань Черкаського державного технологічного університету увійшов до складу редакційної колегії міждисциплінарного журналу “Acta Humanitatis”, що видається в Економіко-гуманітарному університеті у Варшаві (м. Варшава, Республіка Польща). Сьогодні “Acta Humanitatis” – це перше в Республіці Польща міждисциплінарне видання з відкритим доступом, яке містить три секції: “Освіта”, “Образотворче мистецтво і гуманітарні науки”, “Соціальні науки”.

Читацька аудиторія “Acta Humanitatis” – це молоді й провідні науковці: студенти першого (бакалаврського) й другого (магістерського) рівнів вищої освіти, педагогічні, науково-педагогічні, наукові працівники, аспіранти, докторанти та всі зацікавлені представники у соціо-гуманітарній сфері. Унікальність видання приваблює широку громадськість, яка бажає застосовувати нові й унікальні методики дослідження, апробувати й популяризувати одержані результати в різних галузях гуманітарних та соціальних наук по всьому світу.